Cijferreeksen

Cijferreeks

15 29 108 208 …
A: 386 B: 400 C: 416 D: 438

Toon antwoord

B: 400

Cijferreeks

13 -21 34 -55 89 …
A: -96 B: 104 C: -123 D: -144

Toon antwoord

D: -144

Cijferreeks

52 56 48 64 32 …
A: 84 B: 112 C: 96 D: 94

Toon antwoord

C: 96

Cijferreeks

2 4 9 11 16 …
A: 21 B: 19 C: 18 D: 23

Toon antwoord

C: 18

Cijferreeks

30 28 25 21 16 …
A: 9 B: 10 C: 11 D:12

Toon antwoord

B: 10

Cijferreeks

-972 324 -108 36 -12 …
A: -3 B: 4 C: -4 D: 3

Toon antwoord

B: 4

Cijferreeks

-2 5 -4 3 -6 …
A: 0 B: 1 C: -3 D: -4

Toon antwoord

B: 1

Cijferreeks

1 4 9 16 25 …
A: 29 B: 33 C: 36 D: 42

Toon antwoord

C: 36

Cijferreeks

75 15 25 5 15 …
A: -3 B: 4 C: -4 D: 3

Toon antwoord

B: 4

Cijferreeks

3 9 5 25 21 …
A: 441 B: 27 C:4 D: 63

Toon antwoord

A: 441